Menu

Barnestjernene vi så opp til

Når vi var små var det alltid barnestjerner vi så opp til. Enten vi var i æraen med Michael Jackson, eller nyere tid med Justin Bieber, så var det noe med å ha et idol å se opp til. Sjelden har disse vært spesielt gode idoler å se opp til, men vi har allikevel hatt dem. Disse stjernene fikk oss til å få troen på at vi kunne oppnå store ting, først og fremst fordi de i de fleste tilfeller ikke kom fra spesielt gode vilkår selv. Disse stjernene er ofte barn med spesielle talenter, og ikke nødvendigvis barn som har foreldre med mye penger. Det er nettopp det som er så inspirerende med disse stjernene.

Bieber sin vei til toppen

Justin Bieber er kanskje det ferskeste og mest imponerende eksemplet på en barnestjerne i nyere tid. Pop-kometen fra Canada hadde ikke foreldre med stor erfaring innen musikk, eller på noen måte forutsetninger for å lykkes stort. Da han derimot opprettet sin YouTube-kanal med en enkel kassegitar, så fikk folk fort opp øynene for den unike stemmen. Med en bollesveis han nok selv angrer, så var han fort adoptert av de største plateselskapene og musikkekspertene. Før vi visste ordet av det, så hadde vi en helt ny stjerne på pop himmelen.

Når alt butter i mot

Blant de mange barnestjernene, så finnes det derimot flere eksempler på hvor galt det kan gå. Justin Bieber har vært på kanten av stupet, og med arrestasjon og ganske alvorlige anklager mot seg, så har han virkelig ikke vært det beste idolet hele sin karriere. Miley Cyrus er en annen barnestjerne som har gått noenlunde den samme veien. Med sin store suksess innen Hannah Montana, så var Miley Cyrus nærmest helt uslåelig å regne som en stjerne. Det skulle derimot endre seg når hun kom på kanten med hasj og fikk en noe tøffere hverdag enn før. Det finnes også andre eksempler, for eksempel barnestjernen fra Home Alone-filmene med mer. Det å være en barnestjerne er ikke bare enkelt.

Fremtiden vil vise

Kort oppsummert, så har det vært mange barnestjerner der ute, men får som virkelig har klart seg i bransjen utover denne perioden. Kanskje får vi se Justin Bieber og Miley Cyrus klare seg utover den karrieren de har hatt så langt, mens de trer inn i de voksne sine rekker. Nå er det ikke lenger herlige klær fra kidsbrandstore.no, men heller huslån og billån som gjelder. Det er ikke en enkel periode å leve i, fordi en meget fort blir voksen på denne måten. Det skal bli spennende å se hvordan dagens barnestjerner utvikler seg, og om de fortsetter stjernelivet eller blir helt borte slik andre barnestjerner har gjort før dem.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *