Menu

En hel måned med tapet til musikk

Det høres ut som musikk for ørene når Familietapeter kjører en måned med kampanjer. Og det er ikke uten grunn mange velger nettopp denne tiden til å pusse opp. Kanskje et rom eller en hel underetasjen. Et deilig rom hvor man kan nyte musikk enten på nye innkjøpte høyttalere fra Karman, eller hvor man bare kan flyte inn i en drøm av melodier og symfonier. Det blir enda bedre når hele rommet gir deg denne følelsen.

Hvor får du inspirasjon

Er det et rom som er viktig for musikalsk inspirasjon, så er det på kjøkkenet. Her hvor vi også lager de deiligste retter, en fusion av eksotisk og kortreist. Hvordan velge tapet til kjøkken når plassen er liten og bruken er stor? Det kan man finne ut ved å lese alt om tapeter her. Kanskje har en industriell stil på kjøkkenet vært førstevalget. Men med tapet så flyter man litt mer avsted på et høst-blad i den friske brisen.

Mønster og musikk

Musikk skaper mønster dersom man ser på impulsene som søyler eller tilfeldige linjer. Tapeter for alle rom kan gi deg inspirasjon for å lytte, skape eller nyte musikk. Kvalitet er nok viktigere enn du hadde trodd, da materialvalget vil synes for de anskuelige. Så hva er viktig for deg i et musikalsk hjem? Tapeter kan hjelpe deg med å ta et veivalg.

Få inspirasjon fra årstiden

Vi trenger alle inspirasjon, noe de fleste av oss får gjennom våre sanser. Opplevelser, tradisjoner, kultur og samvær. Alt er med på å forme oss til dem vi er. Bruk denne tiden om du går med tankene på å pusse opp. Det kan både spare deg tid og penger. Familietapeter har det meste av tapet for hus og hjem. Velg med omhu for musikalsk klang i veggene dine.

Farge eller nyanser

La oss si at det er mellom veggene innholdet sitter. På veggene sitter kanskje et slags speil av dette livet. Og visste du at blå er en farge som mange sier at de liker? Det er mange ting som knytter blå og toner sammen, alt fra «bøljan blå» til «blå ballonger». Men det er også en nøytral og nedstemt farge som minner oss om Blue Grass og blåmandager i vise-sjangeren. Nyansene fyller veggene med ord og formuleringer. Hvilken farge passer best på ditt kjøkken?

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *