Menu

Store kvinner i musikk

Det er mange dyktige artister og musikere. Vi er bortskjemt med rike, talentfulle og varierte kvinnelige bidrag i musikkbransjen. Noen favoritter er Lady Gaga, Taylor Swift og Billie Eilish. Til tross for Korona er det litt musikkliv og festivaler, du må ha glowsticks når du veiver armene og danser med til fengende rytmer.

Stefani Joanne Angelina Germanotta (født 1986)

Vi kjenner henne som Lady Gaga. Artisten som elsker ukonvensjonelle og provoserende tekster. Hun engasjerer oss gjennom musikken. Hun startet å synge som tenåring på åpen mic-kvelder. Hun droppet Tisch School of the Arts for å forfølge karrieren som musiker. Hun har mottatt Grammy Awards, MTV Musikkpriser, og rikelige med andre priser. Hun er ekstremt populær og har utallige tilskuere. Hun elsker visuelle eksperimenter og er ikke redd for å prøve nye ting.

Taylor Alison Swift (født 1989)

Taylor Swift er et stort navn innen country- og popmusikk. Hennes tekster er kjærkomne, fordi de er basert på rike elementer fra hennes hverdagsliv. Hun tegnet platekontrakt som 14-åring etter at hun flyttet til Nashville for å satse for fullt på musikk. Hun har 10 Grammy Awards, og mer enn 50 andre priser fra blant annet American Music Awards.

Billie Eilish Pirate Baird O’Connell (født 2001)

Billie Eilishs tekster er preget av mørkere popmusikk og gotiske undertoner. I tillegg til den mørke popen er hun også stor representant for Elektropop og Kunstrock. Hun startet synging som 8-åring i Los Angeles Children’s Choir. Mesteparten av musikken lager hun med sin bror Finneas O’Connell på soverommet. Hun har mottatt 5 Grammy Awards, og flere andre priser.

2020 og fremover

Ingen har noensinne vært like som denne jenta. Hun representerer helt klart nyere generasjoners inntog i musikk og artistbransjen. De unge kaprer musikk topper og strømmes som aldri før.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *