Menu

Innred ditt dukkehus til et stjernehjem

Det morsomste med et dukkehus må vel nesten sies å være å innrede det – selv om det så klart også kjennes bra når det er helt ferdig og ser ut som et millionærhjem – i miniatyr, riktig nok! Også mange voksne blir oppslukte av det å pynte i eller fyll opp et dukkehus med alle mulige flotte detaljer.

 

Tenk stort – i lite format
Det er ingen grunn til å inngå kompromisser når man skal innrede sitt minihus – sikt mot stjernekvalitet for å være sikker på at du blir fornøyd. Også selve huset er viktig, og da kan vel intet mindre enn et Lundby dukkehus være bra nok for poden? Og her ligger jo alt, bokstavelig talt, i detaljene, så det er viktig å velge rett før man handler møbler, lamper og servise.United in their love for music

 

Velg stjernekvalitet
For å innrede (dukke)hjemmet ditt en stjerne verdig, er det viktig med et godt utvalg av møbler og ting, og det kan fort bli dyrt. Det kan derfor være lurt å tenke på å sjekke ut loppemarked og andre salgssteder hvor man får skikkelig bra avslag på opprinnelig pris. Dermed kan man ta seg råd til mye flottere utstyr enn det man ellers hadde hatt lommebok til – eller lyst til, for den del! Dette er riktignok en barneleke, men også voksne setter pris på en slik hobby eller aktivitet. Og skulle du ønske å gjøre enda mer ut av huset i miniatyr, kan du også lage noen av interiørdetaljene selv. Slik blir også ditt dukkehus helt unikt!

 

Ikke glem dukkene som bor der
For ekte stjernekvalitet på beboerne er det viktig å velge de rette dukkene til ditt hus, og her snakker vi stort utvalg! Både besteforeldre, søster med hest og søte foreldre er å få tak i til denne typen hus, så det kan være vanskelig å begrense seg. Men sett dere ned på forhånd og lag en liste over hvem som er en del av deres «familie», og finn så de dukkene dere syns passer best sammen. Og husk at man på nett finner et rikt utvalg av både nytt og brukt, så søk litt rundt for å gjøre ditt stjernehjem perfekt!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *