Menu

5 kvinnelige artister med «frontale» fordeler

Skjønnhet og utstråling har vært noe kvinner har kunnet spille på helt siden tidenes morgen. I dag er det mindre fokus på sensuell utstråling, men fortsatt ser vi at mange bruker utseende sitt for at det er verdt.

Men det er en fin kombinasjon å bruke ynde og energi for å gjøre seg selv populær blant hundretusenvis av håpefulle. Med fantastisk musikk har de målbundet oss og fått oss til å synge med på de fengende låtene. Her er 5 store kvinnelige artister som har lykkes å nå toppen med sine fordeler.

Dolly Parton

Dolly Parton er en levende legende. Og det var ikke bare på grunn av den vakre folkesangen hennes. Det skal sies at fordelene hennes er implantater hun tok for å løfte selvtilliten. Det er brystimplantater av 40DD, noe som regnes å være blant de største implantatene som fins. Men det er nok helst for låter som 9-5 og Jolene vi husker henne. Og det i mange år ennå.

Samantha Fox

Samantha Fox var den lille britiske jenta med de store fordelene. Da hun framførte Touch Me var det ikke mange tørre øyner igjen. Den ekstroverte og livlige jenta ble en hit på norske og svenske lister. Ikke bare på grunn av den fantastiske musikken, men også for de to fordelene hun ikke var blyg om å vise fram. Utrolig nok har hun i dag slått seg ned på Hvaler i Østfold med kone og flere hunder.

Niki Minaj

Niki er ei rappe-dame med krutt i bakbena. Mildt sag får man en kraftbombe med futt i. Hennes gangsta-rap er mer enn bare hardtslående ghetto-sjargong, for hun viser seg mer enn gjerne fram. Puppene hennes er 34F og ofte ikke kledd i mer enn noen stoffbiter. Hun er en rap dronning som har utgitt låter som Pound the Alarm og Anaconda. Niki har mye å tilby ennå, selv om hun har lagt brystholderen (bh) på nattbordet.

Sandra Lyng

Sandra er vår egen superstjerne. Og hun er heller ikke redd for å by på seg selv. Flott smykket kvinne med ben i nesa. Og fordelene hennes viser 40D, noe som gjør henne til en av de største norske artistene gjennom tiden. For selv om vi har hatt mange lignende artister, slik som Lene Alexandra og Linda Johansen, så når de liksom ikke helt opp på samme nivå. Men låtene Neste Sommerflørt og PARTeY, så er det ikke vanskelig å vite hvor genseren går.

Netta

Vi kan ikke gjøre denne reportasjen uten å ta med Netta. Den midt-østerske jøden fikk sitt gjennombrudd i den internasjonale sangkonkurransen Melody Grand Prix. Netta er en tiktok fantasy dame som elsker anime, noe hun alltid viser med sine helsprø kostymer. Hun ble kjent for oss med sangen «Toy» som fikk alle til å ville være hennes leketøy. Som den yngste i panelet med sine 40 år, har fortsatt Netta mye å by på. Hennes byste veier 40E, altså av det store kaliberet.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *