Menu

Cafe Mono

Snakker vi om HoneyMilk, kommer Cafe Mono straks inn i bildet. Cafe Mono er trolig det mest kjente musikkmiljøet i Oslo, om ikke Norge. Ja, det er et miljø. Cafe Mono er langt mer enn bare en kafe. Langt mer enn bare en bar. Langt mer enn en scene. Her møtes folk fra fjernt og nært, med musikkinteresse og godt humør. Med ideer, med sitt eget syn på industrien. Cafe Mono har samlet musikkfolk i mange, mange år, og det er karene fra dette musikksenteret som står bak HoneyMilk Records. HoneyMilk ble stiftet så langt tilbake som i 2002, og har siden dess gitt oss en rekke spennende artister. Artistene har kanskje ikke oppnådd internasjonal suksess, ei heller har de kommet inn på VG-lista, men hvem bryr seg vel om mainstream-musikk? Slikt skvip kan fjortiser og andre mennesker uten musikksans høre på. HoneyMilk og miljøet rundt Cafe Mono handler om ekte musikk. Musikk som kommer fra hjertet. Musikk med sjel.

1280px-Youngstorget_panorama

Cafe Mono ligger fint til på Youngstorget, midt i Oslo sentrum. Pløens gate 4 er adressen, og hvis du vil spille på scenen kan du gjerne sende mail til Mono. De er kjent i byen for å promotere unge artister, og så lenge du har noen spennende låter å fremføre vil du sikkert få muligheten til å spille. De fokuserer på pop og rock, men ser også på alternative musikksjangere. Om du er glad i ordentlig musikk, er du hjertelig velkommen til å ta turen til Mono Bar, før du hopper videre til Mono Scene. Spesielt på lørdager ser man fullspekkede tribuner og en rekke ferske artister.

Det norske plateselskapet HoneyMilk har hjulpet artister som Serena Maneesh, Sister Sonny og Wunderkammer opp i søkelyset, noe de virkelig skal ha takk for. Men det er Cafe Mono røttene strekker seg til. Det er i Cafe Mono alt begynte. Det er i Cafe Mono ting fortsatt skjer, hver eneste uke. HoneyMilk Records finansieres av ølsalget fra Cafe Mono, så du må gjerne ta en tur innom og kjøpe et par øl også. Ikke bare blir du omringet av gode, hyggelige mennesker – du støtter også lokale artister med hver pils du drikker! Hvor kult er ikke det?

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *